Nieuws

Het is altijd goed om op de hoogte te blijven van veranderingen. Of deze nu effect hebben op uw vergoeding of de medicatie zelf, Apotheek Beeklaan wil u altijd zo goed mogelijk informeren over deze wijzigingen. Op deze pagina vindt u berichten/artikelen die betrekking hebben op de apotheek of bijvoorbeeld zorgverzekeraars.

Digitaal Klachtenregister
Geachte Client,

Graag willen wij u mededelen dat wij sinds kort een digitale klachtenregister hebben. Hiermee houden wij eventuele klachten, complimenten of andere signalen bij die u kunt melden aan de balie of mailen naar apobeeklaan@live.nl. Er wordt gekeken wat voor signaal wij binnen krijgen en daarmee gaan wij aan de slag om een eventuele klacht op te lossen. Hiermee willen wij onze service verbeteren voor u.

Met vriendelijke groet,
Team apotheek Beeklaan
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Neem contact op

Contactgegevens

Beeklaan 148
2562AN Den Haag
T 070 364 60 02
E apobeeklaan@live.nl
KvK 27300457

Apotheek Beeklaan B.V.

Apotheek Beeklaan in Den Haag wil er zijn voor haar cliënten. De servicegerichte apotheek geeft advies, gebruiksinstructies en alles wat een patient moet weten over zijn medicijnen. In de apotheek zijn er ook zelfzorgmedicijnen te verkijgen met bijbehorende gebruiksinstructies. Bovendien wordt er gecontroleerd of het zelfzorgmedicijn in uw situatie gebruikt mag worden. Apotheek Beeklaan streeft naar een optimale behandeling en medicijngebruik van de cliënten.