Over ons

Missie

Apotheek Beeklaan streeft ervoor te zorgen dat u op de best mogelijke manier uw medicatie verkrijgt. Hierbij zult u op zo een manier advies krijgen dat u de geneesmiddelen zo veilig en effectief mogelijk gebruikt. Hierdoor wordt de zelfredzaamheid ondersteund en worden onnodige kosten vermeden. In nauwe samenwerking met de voorschrijvers zal de kwaliteit continu worden getoetst. Er zal steeds gezocht worden naar verbetermogelijkheden in kwaliteit en efficiency.  

Visie

Onze visie is zorg op maat voor elke patiënt. Dit bereiken wij door goede service en door onze zorg bereikbaar te maken voor iedereen, ook thuis bij de patiënt. De medewerkers van de apotheek zorgen voor goede adviezen over uw gezondheid en geneesmiddelengebruik. De apotheek heeft medewerkers van verschillende nationaliteiten in dienst, mocht voor u de taal een barrière vormen.

Diensten van apotheek Beeklaan

- Herhaalservice
- Baxter en vakantierollen
- Bloedglucosemeting
- Bloeddrukmeting
- Bezorgen van medicijnen bij u thuis.

Openingstijden
Maandag8:00 - 18:00
Dinsdag8:00 - 18:00
woensdag8:00 - 18:00
Donderdag8:00 - 18:00
Vrijdag8:00 - 18:00
Zaterdag/ ZondagGesloten

Apotheker
M. Elia MSc

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Neem contact op

Contactgegevens

Beeklaan 148
2562AN Den Haag
T 070 364 60 02
E apobeeklaan@live.nl
KvK 27300457

Apotheek Beeklaan B.V.

Apotheek Beeklaan in Den Haag wil er zijn voor haar cliënten. De servicegerichte apotheek geeft advies, gebruiksinstructies en alles wat een patient moet weten over zijn medicijnen. In de apotheek zijn er ook zelfzorgmedicijnen te verkijgen met bijbehorende gebruiksinstructies. Bovendien wordt er gecontroleerd of het zelfzorgmedicijn in uw situatie gebruikt mag worden. Apotheek Beeklaan streeft naar een optimale behandeling en medicijngebruik van de cliënten.